Tote Bojan "Hares in hiding"

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Klassisk tote bag "Bojan" i mönster "Hares in hiding" av Emma von Brömssen. Vackert cognacsfärgat läder tillsammans med Emmas karakteristiska bläckblå toner. ”Bojan” är sydd i mjukt vegetabiliskt garvat nötläder i full grain-kvalitet och är lika mycket den trygga arbetshästen som klarar allt, som det eleganta fullblodet som får omgivningen att slås av skönheten.

Väskan rymmer det mesta du kan tänkas behöva på resan eller till jobbet. "Bojan" rymmer en dragkedjeficka, en stor öppen ficka med knappstängning som rymmer en läsplatta samt en liten öppen ficka. Inredningen gör det enkelt att organisera dina saker även då du packar mycket och varje gång du öppnar den möts du av vackra "Hares in hiding". Väskan har en stabil läderbotten med 4 skor som skyddar den när du ställer den ifrån dig.

”Bojan” har korta handtag för att inte slå i marken när du bär den i handen. Det medföljer också en avtagbar och ställbar axelrem om du vill bära den på axeln eller som cross body. Stängbar med dragkedja av YKKs välkända kvalitet.

En handväska som kommer att vara vid din sida, år efter år.

Alla väskor är sydda av individuella mönsterdelar och kan skilja sig från produkten på bilden.STORLEK: Bredd: botten 34 cm, topp 41 cm, höjd 37 cm, bredd 12 cm. Axelrem ställbar 100 cm-120 cm
DESIGNER: Emma von Brömssen 
MATERIAL: Vegetabiliskt garvat, kromfritt läder i full grain kvalitet, 100% belgiskt lin, handtryckt med miljöcertifierade vattenbaserade pigmentfärger.
SKÖTSELRÅD: Lädret kan smörjas med vårdande läderbalsam någon gång per år för att skydda och hålla lädret mjukt. Ej tvätt eller spot-tvättning av tyget. 
CERTIFIERING: Oeko-Tex®
TILLVERKNING: Hållbart tillverkad i Dhaka, Bangladesh av Studio Sandlund/Hossain